Photobooth van kinderanimatie Arti-kids
Home Verjaardagsfeestjes Aanbod Ballondecoratie Babyborrel Galerie Contact Links Prijslijst Prijslijst ballondeco
©  
  Arti-kids presenteert een nieuwe formule: Photobooth Levert altijd mooie foto’s op met je gewenste achtergrond.

Vleugje Schotland op kindermaat

Verschillende spannende highlandgames worden aangeboden. Kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden. Voorzie wel voldoende ruimte voor deze formule. 2 uur = 350€
Sterk in betaalbare kinderanimatie              en ballondecoratie! Babyborrel
Vleugje Schotland op kindermaat. Verschillende spannende Highlandgames worden aangeboden. Kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden. Voorzie wel voldoende ruimte voor deze formule. Voor deze formule betaalt u 350€ voor 2 uur fun.  
Mail mij voor info

Babyborrel =

feest voor iedereen!

Op een gelegenheid als dit mag kinderanimatie niet ontbreken. Ik heb activiteiten zowel voor groot als klein, voor meisjes en jongens. Bij een combinatie kunnen de kinderen zelf kiezen wat ze graag willen. Ook ballondecoratie kunnen een totaal andere look geven aan de zaal of plaats waar de babyborrel doorgaat. Neem gerust een kijkje op de pagina “ballondecoratie”. Ik werk volledig naar uw budget. Keuze uit kindergrime - nagelstudio - airbrushtattoos - ballonplooien. Indien u voor één activiteit kiest bijvoorbeeld kindergrime, komt de prijs op 150€ voor 2 uur. Combinatie van 2 activiteiten komt op 175€ voor 2 uur. Combinatie van 3 activiteiten komt op 200€ voor 2 uur. Combinatie van de 4 activiteiten komt op 225€ voor 2 uur. De combinaties mag u zelf samenstellen. Bij de meerdere activiteiten kunnen de kinderen zelf kiezen wat ze graag willen en is er variatie genoeg voor zowel klein als groot. Feestjes in clownkledij = 15€ supplement. Vervoerskosten aan 0.35€/km Bel of mail gerust vrijblijvend voor meer info. Indien u zichzelf herkent en dit niet wenst, gelieve een mail te sturen naar dmdl@telenet.be De foto wordt dan verwijderd.